Van oudsher gespecialiseerd
in het aanbieden van educatieve programma’s
voor jonge kinderen

Wij bieden uitgebreide VVE en educatieve programma’s aan op al onze peuterspeelzalen en opvang locaties.

Bekijk al onze locaties Aanmelden

Peuterspeelzaal

Op de peuterspeelzaal kan je kindje spelen, leren en groeien samen met andere kinderen van zijn leeftijd. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind. Samen in de kring, even wachten op je beurt en samen of alleen een opdrachtje doen. We zijn steeds spelenderwijs bezig met de ontwikkeling, en zo bereiden we de peuters voor op de basisschool.

VVE

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van vroeg- en voorschoolse educatie (VVE). Met deze speciale programma’s ondersteunen we kinderen met een (taal) achterstand. VVE is geen school, maar het gaat om spelenderwijs leren. We stimuleren de taalontwikkeling zodat je kind beter is voorbereid op de basisschool.

Preventie en vroeg signalering

Onze pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd en getraind in het signaleren van ontwikkelingsachterstanden en stoornissen bij jonge kinderen. Als organisatie werken we intensief samen met de gemeente en zorginstellingen zodat er op tijd een duidelijk plan kan worden gemaakt dat past bij jullie gezin.

Foto van bereslim - Kind achter computer

Thuis aan de slag met Bereslim

Een onderdeel van onze VVE programma’s is deelname aan het platform Bereslim. Hiermee worden kinderen van 3 tot 7 jaar gestimuleerd in hun ontwikkeling. Als ouder krijg je een inlog voor Bereslim zodat je ook thuis samen met je kind kunt oefenen.

Samen met ons team van gespecialiseerde medewerkers houden we de ontwikkeling in de gaten. Ook krijg je extra ondersteuning bij het oefenen en helpen we waar nodig.

Daarnaast hebben we een uitgebreide samenwerking met de bibliotheken, gemeente en scholen. Zo werken we optimaal samen voor de ontwikkeling van jouw kind.

Samenwerken is belangrijk

Elke dag spannen wij ons in om onze kinderen optimaal te begeleiden.
We werken daarvoor veel samen met andere organisaties. Zo zorgen we ervoor dat onze programma’s aansluiten bij jouw kind.

Vrolijk weerzien op de opvang

Vrolijk weerzien op de opvang

Uithuizen psz Klein Duimpje: wat is iedereen blij om elkaar weer te zien! Een aantal kinderen hebben een doos meegebracht met de activiteiten van de afgelopen weken. Zo vertellen wij elkaar in de kring over onze belevenissen en knutselmomenten thuis

Lees meer
Opnieuw klachtenvrij in 2019

Opnieuw klachtenvrij in 2019

Van al onze locaties zijn net als in 2018 geen klachten ingediend bij De Geschillencommissie Kinderopvang. Wederom klachtenvrij! Bekijk hier onze officiële certificaten: Certificaten Klachtenvrij 2019

Lees meer
Stichting KindH brengt tasjes naar kinderen

Stichting KindH brengt tasjes naar kinderen

Gisteren zijn ook de tasjes bij de peuters in Zandeweer bezorgd. Bijna alle peuters waren thuis. We hebben even naar elkaar gezwaaid. Ook werden de juffen nog verrast met een zelf gemaakt cadeautje, erg lief. Het was erg fijn om elkaar even weer te zien! In de tasjes...

Lees meer