Kinderopvang in Garnwerd, flexibel en toegankelijk

Bij KindH mag ieder kind meedoen! Wij gunnen ieder kind een onbezorgde dag. Je kunt bij ons heerlijk samen spelen en leren. Daarbij letten we natuurlijk goed op ontwikkeling, ondersteuning en sluiten we aan bij thuis en school. Een goed contact met ouders is daarbij ontzettend belangrijk. Een ouder kent zijn/haar kind tenslotte het beste! In Garnwerd zijn we actief op 1 locatie met dagopvang en een BSO.

Direct Aanmelden

Garnwerd

Hunzeweg 68
9893 PD Garnwerd

LRK nr. 560092520

 

Openingstijden dagopvang:

Ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00

 

Voor Ouders:

Bijzondere opvang
Beleidsplan dagopvang
Digitaal leren

Dagopvang

29 augustus 2022 zijn we gestart met een nieuwe dagopvang in Garnwerd.

Wij bieden op deze locatie in Garnwerd volledige dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze dagopvang sluit volledig aan bij al onze andere opvang locaties. Zo profiteert je kind van uitstekende begeleiding. Voor baby’s is er een mooie slaapplek en een babyhuisje.

Onze pedagogisch medewerkers zijn geschoold in het bieden van verzorging en opvang aan kinderen vanaf 0 jaar.

 

Spelen en leren bij KindH - Voorbeeld Dagopvang met pedagogisch medewerker

BSO Garnwerd

Hunzeweg 68
9893 PD Garnwerd

LRK nr. 325240383

 

 

Openingstijden BSO:

Voor schooltijd van 07:00 tot 08:30

Na schooltijd geopend tot 18:00

 

 

Voor ouders:

Lees onze BSO spelregels »
Lees ons BSO Beleidsplan »
Bekijk de inspectierapporten »
Plaatsing en contracten »

Nieuwe BSO in Garnwerd

29 augustus 2022 zijn we gestart we met een nieuwe BSO in Garnwerd.

De BSO in Garnwerd is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vanaf het moment dat de schoolbel gaat, is het VRIJE TIJD op de BSO. Op de BSO organiseren we leuke en spannende activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Dit doen we vaak aan de hand van thema’s zoals Natuur en Natuurbeleving, Bewegen en Sport, Cultuur en Kunst, Muziek, Voeding en Koken. Ook gaan we er af en toe op uit voor een (natuur)wandeling en zijn we vaak buiten te vinden. Kinderen mogen bij ons zelf kiezen of ze hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen. Afhankelijk van de bezetting mogen kinderen af en toe een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de BSO.

De BSO sluit voor en na schooltijd aan bij school en voorziet in een duidelijke behoefte van ouders voor aansluiting van opvang en school. Ook opvang op margedagen en vakantieopvang hebben wij in het pakket dat wij aanbieden. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor incidentele opvang zonder contract.

“Het is belangrijk dat kinderen na een lange dag op school een uitlaatklep hebben. Lekker spelen en ravotten of juist even chillen. Op onze BSO is er ruimte voor ieder kind.”

Alies Kap

Coordinator KindH

Spelregels BSO

Onze BSO is zo flexibel mogelijk opgezet. Om dit mogelijk te maken hanteren we een aantal spelregels. Lees meer over de kosten van BSO, welke contracten er allemaal mogelijk zijn en wat de spelregels zijn rondom dagen ruilen of vakantie opvang.

Beleid

Het beleid van onze kinderopvang en BSO’s is officieel vastgelegd in ons pedagogisch beleidsplan. Dit plan is samen met ouders, ons team en bestuur gemaakt. Ieder jaar kijken wij of het plan nog steeds past bij de wensen van ouders, team en kinderen. En als het nodig is passen we het plan aan.

Rapportages

De onderwijsinspectie heeft onze stichting geïnspecteerd en over het onderdeel ontwikkeling, begeleiding en zorg staat in het rapport dat onze stichting een voorbeeld voor anderen is. Daar zijn we best trots op, en we willen die beoordeling graag met je delen.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie gezin? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!