Kinderopvang & Peuterspeelzaal in Roodeschool

Bij KindH mag ieder kind meedoen! Wij gunnen ieder kind een onbezorgde dag. Je kunt bij ons heerlijk samen spelen en leren. Daarbij letten we natuurlijk goed op ontwikkeling, ondersteuning en sluiten we aan bij thuis en school. Een goed contact met ouders is daarbij ontzettend belangrijk. Een ouder kent zijn/haar kind tenslotte het beste! In Roodeschool zijn we actief op één locatie met een peutergroep. Aansluitend bieden we dagopvang op onze locaties in Uithuizen of Uithuizermeeden.

Direct Aanmelden

Spelen en leren bij KindH - Voorbeeld Dagopvang met pedagogisch medewerker

Lutje Potje - Roodeschool

Zuster Kortestraat 73
9983 SW Roodeschool

LRK nr. 283854935

 

Openingstijden dagopvang:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00

 

Dagdelen Peuterspeelzaal:

Maandag-, dinsdag-, donderdag-
en vrijdagochtend van 8:15 tot 12:15

 

Voor Ouders:

Meer over de VVE groep
Bijzondere opvang
Beleidsplan dagopvang
Wat doen we op de peuterspeelzaal
Digitaal leren

Peuterspeelzaal & Dagopvang

Peuterspeelzaal Lutje Potje in Roodeschool is een leuke peuterspeelzaal en lekker dichtbij! Kinderen spelen met andere kinderen, worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en spelenderwijs voorbereid op de basisschool. KindH heeft ruim 50 jaar ervaring met het werken met peuters van 2 tot 4 jaar!

In Uithuizen en Uithuizermeeden bieden wij volledige dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze dagopvang sluit volledig aan bij al onze peuterspeelzalen en andere opvang locaties. Zo profiteert je kind van uitstekende begeleiding in onze peutergroepen en hoef jij je geen zorgen te maken over aansluiten bij de opvang. Voor baby’s is er een mooie slaapplek en een babyhuisje.

Onze pedagogisch medewerkers zijn geschoold in het bieden van verzorging en opvang aan kinderen vanaf 0 jaar. Daarnaast bieden we natuurlijk ook uitdagende peuterlessen en vroeg en voorschoolse educatie aan in de VVE groep.

 

Voor Ouders

De peuterspeelzaal is er ook voor de ouders! Daarom organiseren we regelmatig ouderavonden en oudergesprekken. Dit doen we zelf of samen met het CJG.

Ook besteden we veel aandacht aan het halen en brengen van de kinderen. Er is ruim de tijd voor vragen of een praatje.

Beleid

Het beleid van onze kinderopvang en BSO’s is officieel vastgelegd in ons pedagogisch beleidsplan. Dit plan is samen met ouders, ons team en bestuur gemaakt.

Ieder jaar kijken wij of het plan nog steeds past bij de wensen van ouders, team en kinderen. En als het nodig is passen we het plan aan.

Rapportages

De onderwijsinspectie heeft onze stichting geïnspecteerd en over het onderdeel ontwikkeling, begeleiding en zorg staat in het rapport dat onze stichting een voorbeeld voor anderen is.

Daar zijn we best trots op, en we willen die beoordeling graag met je delen.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie gezin? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!