Kinderopvang & peuterspeelzaal in Roodeschool

Wij bieden uitgebreide dagopvang & voor-, tussen- en naschoolse kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In Roodeschool zijn we actief op 1 locatie met een peutergroep. Aansluitend bieden we dagopvang op onze locaties in Uithuizen.

Direct Aanmelden

Spelen en leren bij KindH - Voorbeeld Dagopvang met pedagogisch medewerker

Lutje Potje - Roodeschool

Hooilandseweg 18
9983 PE Roodeschool

Tel: 06-83403792

LRK nr. 190432949

 

Openingstijden dagopvang:

Ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00

 

Dagdelen Peuterspeelzaal:

Ma, Di en Do ochtend
van 8:15 tot 12:15

 

Voor Ouders:

Meer over de VVE groep
Bijzondere opvang
Beleidsplan dagopvang
Wat doen we op de peuterspeelzaal
Digitaal leren

Peuterspeelzaal & Opvang

Peuterspeelzaal Lutje Potje in Roodeschool is een leuke peuterspeelzaal en lekker dichtbij! Je peuter krijgt de gelegenheid om samen te spelen en te leren met andere kinderen van zijn leeftijd. Samen leer je andere kinderen uit de buurt kennen. De overstap naar de basisschool wordt zo wat kleiner voor je kind.

Ook bieden we op deze locatie een VVE groep aan. Vroeg en voorschoolse educatie helpt kinderen met een ontwikkel achterstand beter voorbereid naar de basisschool.

Omdat we zien dat veel ouders op zoek zijn naar één kinderopvang oplossing bieden wij op onze locatie in Uithuizen volledige dagopvang aan. Deze dagopvang sluit volledig aan bij al onze peuterspeelzalen en andere opvang locaties. Zo profiteert je kind van uitstekende begeleiding in onze peutergroepen en hoef jij je geen zorgen te maken over aansluiten bij de opvang. Ook jongere broertjes of zusjes kunnen dus bij ons terecht. We hebben een groep voor 0-2 jarigen en een aparte peutergroep. Zo kan je kindje zich ontwikkelen samen met leeftijdgenootjes.

Sinds 2018 valt de peuterspeelzaal ook onder de wet kinderopvang. Je kunt dus nu ook kinderopvang toeslag aanvragen als je kind naar de peuterspeelzaal gaat. We vertellen je hier graag meer over.

Ruth Kamstra

Pedagogisch medewerker

Voor Ouders

De peuterspeelzaal is er ook voor de ouders! Daarom organiseren we regelmatig ouderavonden en oudergesprekken. Dit doen we zelf of samen met het CJG.

Ook besteden we veel aandacht aan het halen en brengen van de kinderen. Er is ruim de tijd voor vragen of een praatje.

Beleid

Het beleid van onze kinderopvang en BSO’s is officieel vastgelegd in ons pedagogisch beleidsplan. Dit plan is samen met ouders, ons team en bestuur gemaakt.

Ieder jaar kijken wij of het plan nog steeds past bij de wensen van ouders, team en kinderen. En als het nodig is passen we het plan aan.

Rapportages

De onderwijsinspectie heeft onze stichting geïnspecteerd en over het onderdeel ontwikkeling, begeleiding en zorg staat in het rapport dat onze stichting een voorbeeld voor anderen is.

Daar zijn we best trots op, en we willen die beoordeling graag met je delen.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie gezin? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!