Kinderopvang in Ten Post, flexibel en toegankelijk

Wij bieden uitgebreide opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. In Ten Post zijn we actief op 1 locatie met een BSO en een VSO.

Direct Aanmelden

Spelen en leren bij KindH - Voorbeeld Dagopvang met pedagogisch medewerker

Adres

Adres: Oldenhuisstraat 6, 9792 PM Ten Post

Tel. 050 302 2820

LRK nr. 332870960

 

 

Openingstijden BSO:

 07.00 tot 08.25

14.15 tot 18.00

 

Voor ouders:

Lees onze BSO spelregels »
Lees ons BSO Beleidsplan »
Bekijk de inspectierapporten »
Plaatsing en contracten »

Leuke BSO in Ten Post

De BSO Ten Post is opgericht in samenwerking met CBS de Wieken en Waddenkind, de locatie zal opengaan per 23-08-2021.

De BSO sluit voor en na schooltijd aan bij school en voorziet in een duidelijke behoefte van ouders voor aansluiting van opvang en school. Mogelijke opvang op margedagen en vakantieopvang stemmen wij af met de school. Tevens bieden wij in overleg de mogelijkheid voor incidentele opvang zonder contract.

Op de BSO organiseren we allerlei activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Ook gaan we er af en toe op uit voor een (natuur)wandeling en zijn we vaak buiten te vinden. Afhankelijk van de bezetting mogen kinderen af en toe een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de BSO.

“Het is belangrijk dat kinderen na een lange dag op school een uitlaatklep hebben. Lekker spelen en ravotten of juist even chillen. Op onze BSO is er ruimte voor ieder kind.”
Alies Kap

Coordinator KindH

Deze BSO locatie organiseren wij samen met onze partner:

Spelregels BSO

Onze BSO is zo flexibel mogelijk opgezet. Om dit mogelijk te maken hanteren we een aantal spelregels. Lees meer over de kosten van BSO, welke contracten er allemaal mogelijk zijn en wat de spelregels zijn rondom dagen ruilen of vakantie opvang.

Beleid

Het beleid van onze kinderopvang en BSO’s is officieel vastgelegd in ons pedagogisch beleidsplan. Dit plan is samen met ouders, ons team en bestuur gemaakt. Ieder jaar kijken wij of het plan nog steeds past bij de wensen van ouders, team en kinderen. En als het nodig is passen we het plan aan.

Rapportages

De onderwijsinspectie heeft onze stichting geïnspecteerd en over het onderdeel ontwikkeling, begeleiding en zorg staat in het rapport dat onze stichting een voorbeeld voor anderen is. Daar zijn we best trots op, en we willen die beoordeling graag met je delen.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie gezin? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!