Altijd dichtbij,
ook wanneer jouw kind extra zorg nodig heeft

KindH spant zich in voor kinderen die extra zorg of ondersteuning nodig hebben. Ook doen wij er alles aan een lokale plek te vinden voor kinderen met een (tijdelijke) beperking.

Bekijk al onze locaties Aanmelden

Bijzondere opvang

Al onze opvang locaties hebben een inclusief beleid. Voor kinderen met een extra zorgvraag of (tijdelijke) beperking bieden wij bijzondere opvang. Met extra middelen en speciaal geschoolde medewerkers zorgen we voor een lokale volwaardige opvang.

Samen naar school klas

Speciaal voor kinderen met een (tijdelijke) beperking in de leeftijd van 4-13 jaar hebben we onze samen naar school klas opgericht. Hiermee bieden we lokale scholing aan mét extra aandacht voor de zorg en ontwikkeling van je kind.

Stichting gewoon bijzonder

In samenwerking met Stichting Gewoon Bijzonder realiseren we allerlei mogelijkheden voor kinderen en jongeren met een (tijdelijke) beperking. Onze missie is dat ieder kind recht heeft op zorg en onderwijs dichtbij huis.

Altijd in de buurt

Elke dag spannen wij ons in om onze opvang lokaal aan te kunnen bieden.
We werken daarvoor veel samen met andere organisaties. Zo zorgen we er voor dat onze opvang altijd dichtbij, kleinschalig en inclusief kan zijn.

KindH bestaat 50 jaar!

KindH bestaat 50 jaar!

14 januari en 27 januari 2021 bestaan peuterspeelzaal Klein Duimpje in Uithuizen en Lutje Grut in Usquert 50 jaar! Onze andere peuterspeelzalen komen hier wat later achter aan. Wij vinden dit zeer feestelijk en organiseren daarom heel 2021 leuke activiteiten. Ook...

Lees meer
Vrolijk weerzien op de opvang

Vrolijk weerzien op de opvang

Uithuizen psz Klein Duimpje: wat is iedereen blij om elkaar weer te zien! Een aantal kinderen hebben een doos meegebracht met de activiteiten van de afgelopen weken. Zo vertellen wij elkaar in de kring over onze belevenissen en knutselmomenten thuis

Lees meer