Altijd dichtbij,
ook wanneer jouw kind extra zorg nodig heeft

KindH spant zich in voor kinderen die extra zorg of ondersteuning nodig hebben. Ook doen wij er alles aan een lokale plek te vinden voor kinderen met een (tijdelijke) beperking.

Bekijk al onze locaties Aanmelden

Bijzondere opvang

Al onze opvang locaties hebben een inclusief beleid. Voor kinderen met een extra zorgvraag of (tijdelijke) beperking bieden wij bijzondere opvang. Met extra middelen en speciaal geschoolde medewerkers zorgen we voor een lokale volwaardige opvang.

Samen naar school klas

Speciaal voor kinderen met een (tijdelijke) beperking in de leeftijd van 4-13 jaar hebben we onze samen naar school klas opgericht. Hiermee bieden we lokale scholing aan mét extra aandacht voor de zorg en ontwikkeling van je kind.

Stichting gewoon bijzonder

In samenwerking met Stichting Gewoon Bijzonder realiseren we allerlei mogelijkheden voor kinderen en jongeren met een (tijdelijke) beperking. Onze missie is dat ieder kind recht heeft op zorg en onderwijs dichtbij huis.

Altijd in de buurt

Elke dag spannen wij ons in om onze opvang lokaal aan te kunnen bieden.
We werken daarvoor veel samen met andere organisaties. Zo zorgen we er voor dat onze opvang altijd dichtbij, kleinschalig en inclusief kan zijn.

Vrolijk weerzien op de opvang

Vrolijk weerzien op de opvang

Uithuizen psz Klein Duimpje: wat is iedereen blij om elkaar weer te zien! Een aantal kinderen hebben een doos meegebracht met de activiteiten van de afgelopen weken. Zo vertellen wij elkaar in de kring over onze belevenissen en knutselmomenten thuis

Lees meer
Opnieuw klachtenvrij in 2019

Opnieuw klachtenvrij in 2019

Van al onze locaties zijn net als in 2018 geen klachten ingediend bij De Geschillencommissie Kinderopvang. Wederom klachtenvrij! Bekijk hier onze officiële certificaten: Certificaten Klachtenvrij 2019

Lees meer
Stichting KindH brengt tasjes naar kinderen

Stichting KindH brengt tasjes naar kinderen

Gisteren zijn ook de tasjes bij de peuters in Zandeweer bezorgd. Bijna alle peuters waren thuis. We hebben even naar elkaar gezwaaid. Ook werden de juffen nog verrast met een zelf gemaakt cadeautje, erg lief. Het was erg fijn om elkaar even weer te zien! In de tasjes...

Lees meer