Digitaal Leren bij KindH

Digitaal Leren met Bereslim

Digitaal aan de slag met Bereslim

Kinderen op onze dagopvang en peutergroepen krijgen een inlog voor het platform Bereslim. Bereslim is ontwikkeld om kinderen te stimuleren in hun (taal) ontwikkeling. De voorleesverhaaltjes en spelletjes van Bereslim sluiten aan bij de belevingswereld van jouw kind.

Met onze inlog kun je ook samen thuis aan de slag. Samen ontdek je de leuke en leerzame spelletjes.

Bereslim heeft ook een aantal digitale prentenboeken. Deze boeken en ander materiaal is gratis toegankelijk via de Bibliotheek. Lid worden van de bibliotheek is gratis voor kinderen tot 18 jaar.

Aansluiten bij VVE

Bereslim is een prachtig digitaal platform voor jonge kinderen. Zo komen zij in aanraking met hun eerste digitale spelletjes en wordt hun ontwikkeling gestimuleerd.

Het bereslim aanbod sluit daarnaast mooi aan bij onze VVE programma’s. Zo is je kind goed voorbereid op de basisschool.

Wil je meer weten over digitaal leren?

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met digitaal leren op de opvang?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Klaar voor de basisschool

De VVE groep bereidt je kind spelenderwijs voor op de basisschool. Wij werken samen met scholen en andere organisaties voor een soepele overgang naar de school van jouw keuze. Wil je weten of jouw kind in aanmerking komt?

Aansluiten bij dagopvang

Wij bieden een compleet kinderopvang pakket mét peuterspeelzaal, dagopvang en BSO. Voor de peuterspeelzaal kun je sinds 2018 ook kinderopvangtoeslag aanvragen. Voor vragen hierover kun je altijd bij ons terecht.

Inspectie

Over het onderdeel ontwikkeling, begeleiding en zorg staat in het rapport van de onderwijsinspectie dat onze stichting een voorbeeld voor anderen is. We zijn trots op deze prestatie en willen dit graag laten zien!