Oudercommissie

Oudercommissie

Een oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van de peuterspeelzaal. Zij vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen die op de desbetreffende locatie worden opgevangen. Het is belangrijk dat de oudercommissie weet wat er onder ouders leeft en dat ouders de oudercommissie weten te vinden. Naast de communicatie met ouders, communiceert de oudercommissie met de organisatie van KindH. Het doel van de oudercommissie is om in de samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de peuterspeelzaal te behouden en te verbeteren.

Verder organiseren ouders onder andere acties, knappen kleine klusjes op en ondersteunen de leidster daar waar nodig is.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de oudercommissie van de  locatie van uw kind? Dan kan u contact opnemen via de telefoon: 0595 432603 of mailen naar: info@kindh.nl

 

Acties

Elke peuterspeelzaal organiseert een aantal acties per jaar. Van de opbrengst wordt speelgoed aangeschaft of er wordt gespaard voor de aanschaf van een nieuw speeltoestel. De oudercommissie organiseert de acties en doet daarbij een beroep op alle ouders. Per actie wordt aangegeven waarvoor deze actie is. Doe dus mee zodat elke actie een succes wordt!