Vanaf 3 september gaan wij buitenschoolse opvang verzorgen. OBS Brunwerd heeft een ruimte ter beschikking gesteld. Dit in goed overleg met RKB De Schelp en CBS koning Willem-Alexander. Wij zijn blij met deze ruimte en hopen hier gebruik van te kunnen maken tot we in de nieuwe school kunnen.

Miriam Oude Lansink is aangenomen als pedagogisch medewerker voor de BSO. Hieronder stelt ze zich aan u voor.

We bieden zowel voor- als naschoolse opvang. Meer informatie over de producten die wij bieden kunt u vinden op onze website, onder de knop BSO.

Een inschrijfformulier is verkrijgbaar op de scholen, op het kantoor van de SPGE/KindH (Maarweg 6 Uithuizen) of hier te downloaden.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij de centrale administratie van de SPGE/KindH, tel. 0595-432603 of via info@bsohethogeland.nl.

Mag ik me even voorstellen?

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Miriam Oude Lansink, 37 jaren jong en ik heb een lieve zoon van 6 jaar oud. Ik heb 8 jaar bij Jodocus in Uithuizen gewerkt met kinderen van 0 tot 12 jaar bij de bso en dagopvang. Daarna heb ik 2 jaar gewerkt bij “ Kinderdagverblijf Het Merelhuis” in Middelstum.

Wanneer ik werk met kinderen vind ik het belangrijk dat ik het kind zie en naar ze luister. Meedoen met de activiteiten en er samen een leuke tijd van maken doe ik met veel enthousiasme.

Ik zie ernaar uit deze nieuwe bso uit te bouwen naar een plek waar kinderen graag zijn. Deze uitdaging ga ik voor de volle 100% aan. Heb er super veel zin in.